Imuauto Turku

Imuautot ovat tärkeitä työkaluja, joita käytetään nesteiden, lietteen ja roskien poistamiseen putkistojärjestelmistä. Nämä tehokkaat kuorma-autot on varustettu tyhjiöpumpulla, varastosäiliöllä ja letkuilla, jotka yhdessä muodostavat imua ja poistavat tavaraa putkistosta. Jos haussa on imuauto Turku, Kaarina, Raisio, Naantali tai lähialueet, jatka lukemista!

Kuinka imuauto toimii?

Imuauton ytimessä on pumppu, joka saa aikaan tarvittavan imun. Tätä imua käytetään nesteiden ja roskien imemiseen putkistosta suoraan säiliöön. Varastosäiliöön mahtuu tavaraa litrakaupalla.

Periaatteessa, on olemassa useita eri tyyppisiä imuautoja erilaisiin putkistotarpeisiin. Esimerkiksi septinen säiliöauto on suunniteltu poistamaan jätteitä saostussäiliöistä, kun taas vesikaivukonetta käytetään kaivamiseen. Jotkut imuautot on suunniteltu myös tietyntyyppisille jätteille, kuten rasvaloukkuille tai vaarallisille materiaaleille. Ihan perinteinen imuauto tulee kuitenkin auttamaan sinua.

Mihin imuautoa käytetään?

Tavallisimmat imuauton työt ovat:

  • viemärin avaukset
  • vesipumppaamoiden tyhjennykset ja pesut
  • rasvanerotuskaivojen ja öljynerotuskaivojen tyhjennykset
  • pienpuhdistamoiden tyhjennykset ja huollot
  • salaojajärjestelmien ja salaojakaivojen puhdistukset ja tyhjennykset

Tilaa ammattilainen paikalle

On tärkeää palkata ammattimainen imuautopalvelu paikalle, kun tarve sitä vaatii. Esimerkiksi alueella Turku, Kaarina, Raisio, Naantali on runsaasti yrityksiä, jotka tarjoavat imuautopalveluita. Tilaa siis imuauto paikalle jo tänään!