Suihkuremontti & suihkun korjaus

SuihkuremonttiSuihku on jokaisen kodin olennainen osa. Kuitenkin, kuten missä tahansa putkistossa, suihkuissa voi ajoittain esiintyä ongelmia, jotka vaativat ammattimaista korjausta. Tässä artikkelissa kerromme vinkit, mitä sinun tulee tietää suihkun korjauksesta sekä merkkejä siitä, että suihkusi tarvitsee korjausta – ja tietysti vinkkejä ammattimaisen putkimiehen palkkaamiseen. Kun suihkuremontti Turku, Kaarina, Paimio, Naantali tai Raisio on ajankohtainen, me annamme vinkkejä.

Mistä tietää että suihku tarvitsee ammattimiestä?

On olemassa useita yleisiä merkkejä siitä, että suihkusi saattaa tarvita korjausta. Nämä sisältävät:

 • Matala vedenpaine: Jos suihkupääsi ei tuota voimakasta vesisuihkua, voi olla aika korjata tai vaihtaa.
 • Vuodot: Vuodot voivat vahingoittaa suihkua ja muita kodin osia. On tärkeää korjata vuodot mahdollisimman pian, jotta vältytään kalliilta vesivahingoilta.
 • Epätasainen lämpötila: Jos suihkuvesi vaihtelee jatkuvasti kuuman ja kylmän välillä, se voi olla merkki ongelmasta suihkuventtiilissä.
 • Tukkeumat: Jos vesi valuu hitaasti suihkussa, viemärissä voi olla tukos, joka on korjattava.

Erilaiset suihkuremontit

Ammattimainen putkimies voi tarjota useita erilaisia ​​suihkukorjauksia. Nämä sisältävät:

 • Vuotojen korjaaminen: Vuotoja voi esiintyä suihkusi eri osissa, mukaan lukien hanassa, suihkupäässä ja suihkuventtiilissä. Putkiasentaja voi tunnistaa vuodon lähteen ja tarjota korjausratkaisun.
 • Suihkupäiden vaihto: Jos suihkupääsi on vanhentunut tai ei toimi kunnolla, putkimies voi vaihtaa sen uuteen, tehokkaaseen malliin.
 • Venttiilien korjaus: Venttiilit ohjaavat veden virtausta ja lämpötilaa suihkussasi. Jos venttiilissäsi on toimintahäiriö, se on ehkä korjattava tai vaihdettava.
 • Tukosten poistaminen: Jos suihkun viemäri on tukossa, putkimies voi käyttää erikoistyökaluja tukosten poistamiseen ja kunnollisen viemärin palauttamiseen.

Palkkaa putkimies

Suihkun korjauksen hoitaa parhaiten ammattilainen. Tilaa siis putkimies. Suihkun itse korjaaminen voi johtaa lisävaurioihin ja kalliisiin korjauksiin. Tässä on muutamia vinkkejä hyvämaineisen putkimiehen löytämiseen alueeltasi:

 • Pyydä suosituksia: Pyydä ystäviltä, ​​perheeltä tai naapurilta suosituksia luotettavasta putkimiehestä.
 • Tarkista online-arvostelut: Lue arvosteluja netistä.
 • Hanki useita tarjouksia: Pyydä tarjoukset useilta putkimiehiltä varmistaaksesi, että saat kohtuullisen hinnan korjauspalveluista.

Pidä suihkusi kunnossa

Jotta voit välttää kalliit suihkuremontit tulevaisuudessa, voit toteuttaa joitain ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Nämä sisältävät:

 • Suihkupään puhdistus: Ajan myötä suihkupäät voivat tukkeutua mineraaliesiintymistä, mikä vaikuttaa vedenpaineeseen ja laatuun. Suihkupään säännöllinen puhdistaminen voi estää tämän ongelman.
 • Kuluneiden osien vaihtaminen: Jos huomaat suihkuventtiilissä tai muissa osissa kulumisen merkkejä, saattaa olla aika vaihtaa, ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia.
 • Kovien kemikaalien välttäminen: Tietyt puhdistusaineet voivat vahingoittaa suihkukalusteita ja aiheuttaa korroosiota. Valitse hellävaraisempia, luonnollisia puhdistusratkaisuja pidentääksesi suihkusi käyttöikää.

Yhteenveto

Toimiva suihku on jokaisen kodin tärkeä osa. Jos sinulla on ongelmia suihkun kanssa, on tärkeää ratkaista ne nopeasti, jotta vältytään kalliilta korjauksilta ja vesivahingoilta. Noudattamalla tässä artikkelissa esitettyjä vinkkejä voit löytää hyvämaineisen putkimiehen suorittamaan tarvittavat suihkun korjaukset ja ryhtymään ehkäiseviin toimenpiteisiin välttääksesi ongelmia tulevaisuudessa.